• Follow us on
  • rss

Partners

Het Spoorhuis wordt bewoond en ontwikkeld door Gert Tetteroo, www.tetterman.nl. (rechts op de foto, links staat historisch adviseur Klaas Pater).

Gert werkt hierbij samen met een groeiend aantal partners:

bellopadsponsors

Met bovenstaande partners is het Bellopad gerealiseerd, een initiatief van de Stichting Spoorhuis Vinkeveen.

SSVStichting Spoorhuis Vinkeveen: de SSV heeft als doel de begane grond van het voormalige Spoorhuis toegankelijk te maken voor een breed publiek uit streek, binnen- en buitenland. De Stichting initieert programma’s, faciliteert het gebruik door bijzondere en minder daadkrachtige groepen, en communiceert over geschiedenis en toekomst van het Spoorhuis. Bestuursleden: Klaas Pater, Christine Boland en Aziz Bekkaoui. Directeur: Gert Tetteroo.

vobiVOBI, eigenaar van het pand.  VOBI bv is specialist in de bouw van betonnen constructies. Van kunstwerken (bruggen, viaducten en tunnels), kademuren of ondergrondse constructies (kelders) tot de bouw en renovatie van waterbouwkundige werken zoals sluizen, stuwen, rioolwaterzuiveringen en gemalen. VOBI heeft meer dan 85 jaar ervaring in de bouw. Daarnaast is zij gespecialiseerd in Design & Construct (D&C) projecten.

Stichting Henry Hudson 500 De Stichting organiseert projecten, voorstellingen, campagnes en evenementen die de kernwaarden van de Nederlandse Republiek, (Nieuw) Amsterdam en New York belichten: vrijheid, handelsgeest en diversiteit.

 

Het Spoorhuis is het meest origineel bewaard gebleven station uit de periode rond 1900.  Ideaal voor vergaderingen, brainstorm-sessies, feestelijkheden, vergaderen Vinkeveen en evenementen.

Scroll to Top