• Follow us on
  • rss

Corona maatregelen

Vanaf maandag 1 juni 2020 zijn wij weer open voor besloten gezelschappen. Van harte welkom terug! Op dit moment helaas nog niet voor de volle capaciteit, maar voor groepen tot 30 gasten, inclusief het bedienend personeel. Vanaf 1 juli kunnen wij dit verhogen tot 50 gasten, inclusief gebruik van de buitenruimte op het plein voor het Spoorhuis.

Wij hanteren de volgende regels die vanuit de rijksoverheid en andere overheden zijn uitgevaardigd:
1. U informeert alle gasten vooraf per e-mail dat zij bij ziekteverschijnselen thuis moeten blijven. Hier vindt u meer informatie over de meest voorkomende symptomen.
2. Het maximaal aantal gasten mag niet overschreden worden – waarbij wij samen met u bepalen welke opstellingen mogelijk zijn. Dit kan wellicht leiden tot een lager maximum aantal gasten i.v.m. de 1.5 meter afstand.
3. Na ieder toiletbezoek dienen toilet, fontein en deurklink gereinigd te worden met desinfecterende spray. Wij kunnen iemand inhuren om dat te doen, of wij kunnen de gasten zelf vragen dit te doen na ieder toiletbezoek.
4. Wij kunnen ook buiten op het plein voor het Spoorhuis ruimte creëren voor uw gasten – inclusief de inhuur van grote parasols of een tent.

Ook in tijden van Corona maken wij van uw ontvangst een heerlijke en zo veilig mogelijke gebeurtenis.

Scroll to Top